 Patelnie do naleśników
Sprawdzone patelnie do naleśników, umożliwiające smażenie placków o różnej średnicy od 20 do 31cm. Oferta obejmuje patelnie odlewane EcoCast, o grubym dnie i bardzo wygodnych uchwytach, wyposażone w trwałe, mocne powłoki Titanium, pozwalające na smażenie bez tłuszczu lub z jego minimalną ilością - są to znakomite patelnie naleśnikowe marki Risoli Gourmet o odlewanym korpusie, odpornym na deformacje i odkształcenia. Osobne miejsce zajmuje całkowicie płaska patelnia do naleśników, wykonana z żeliwa i pokryta emalią, umożliwiająca smażenie dużych placków naleśnikowych o średnicy 31cm i specjalnie zalecana przy smażeniu naleśników po bretońsku. Godna uwagi jest także patelnia żeliwna emaliowana z dwoma uchwytami i szklaną pokrywą, idealna do wysmażania różnych placków, a także wykorzystywana do pieczenia pizzy. Prezentujemy tu także dużą patelnię do smażenia naleśników nawet o średnicy 31cm, a także blinów, z designerskiej serii "Yatra", która jest oferowana razem ze specjalną deską kuchenną do smarowania i składania naleśników.
|